yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

2 Ocak 2014 Perşembe

Yurtdisi Dil Okullari - Malta Dil Okullari ve Maltada Dil Egitimi

Yurtdışı Dil Okulları - Malta Dil Okulları ve Maltada Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi almak istiyorsanız, Malta kesinlikle doğru tercih !

İngilizce Nasıl Öğrenilir ? - İngilizceyi ancak doğal ortamında çalıştığımız ve kullandığımız sürece öğrenebiliriz. Bu gerçek aslında tüm yabancı diller için geçerlidir. İngilizcede sadece çok kelime bilmek veya sadece gramer alt yapımızın çok iyi olması bazı açılardan avantaj sağlasa da, ingilizcenin bütünü açısından yine de çok eksiğimiz var demektir. İngilizceyi rahat ve akıcı konuşabilmek için, hem kelime bilgisinin gelişmiş olması, hem gramer alt yapısının oturmuş olması gerekir. Ayrıca ana dili İngilizce olan kişilerle bol bol vakit geçirmek, onların ingilizceyi nasıl kullandıklarını duymak gerekir. Ancak kelime yapılarını, ifade biçimlerinin nasıl kullanıldığını gerçek ortamında duyarsanız, sizin de konuşma ve kendinizi ifade etme yetenekleriniz gelişecektir.

Malta Dil Okulları – Malta, Akdeniz’in ortasında, İtalyanın güneyinde yer alan küçük bir ada ülkesidir. Schengen ülkesi olmasından dolayı schengen vizesiyle gidilir. Yeşil pasaport sahipleri Malta’ya vizesiz giriş yapabilirler. Nüfusu yaklaşık 250.000 olan Malta’da 2 dil konuşulur, İngilizce ve Matlaca. Bu 2 dil aynı zamanda anayasalarında da yer almaktadır ve tüm halk her iki dili de konuşmaktadır. Malta, konumundan ötürü, tarih boyunca pek çok savaş görmüş ve zamanın güçlü devletlerinin kontrolü altına girmiştir. En fazla da İngiliz sömürgesi olarak kalmıştır. Adada 2 dil konuşulmasının sebebi de yaklaşık 600 yıl kadar süren İngiliz hükümdarlığıdır. Malta, diğer Avrupa ülkelerine ve İngiltere, Amerika ve Kanada gibi ülkelere oranla çok daha ucuzdur. İngilizce eğitimi veren dil okullarının fiyatları da daha ekonomiktir. Ayrıca adada yaşam da daha ucuzdur. Malta’da yaklaşık 35 kadar dil okulu bulunmaktadır. Adada hemen hemen her yerden denize girilebilir. Hava koşulları yıl boyunca ılımandır. Dolayısıyla Malta’da hem misafirperver Malta halkı tarafından çok sıcak karşılanırsınız, bol bol pratik yapabilirsiniz, tatil yapabilirsiniz ve bunların hepsini kaliteli bir dil eğitimi alırken yapmış olursunuz.

Malta'da Dil Eğitimi - Malta'da hemen hemen herkesin ihtiyaçlarına yönelik programlar sunan 35 kadar İngilizce dil okulu bulunmaktadır. Malta'da temel İngilizce derslerinin yanısıra, tüm dünyada geçerli testler olan IELTS, TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, akademik hayatınıza Malta'da veya başka ülkelerde devam edebilmek üzere becerilere sahip olacağınız kurslara katılabilir, mesleki hayatınızda çok işinize yarayacak İş İngilizcesi gibi eğitimler alabilir ve doğal ortamında olacağınız için çok hızlı şekilde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Neden Malta'da İngilizce ? – Malta, İngiltere, Amerika ve Kanada’ya oranla her açıdan çok daha ekonomiktir. İngilizce dil eğitimi açısından, Maltalı herkes İngilizce konuştuğu için bol bol pratik yapma şansınız olacaktır. Malta halkı – Akdeniz ikliminden olsa gerek – oldukça sıcak kanlıdır, bu da okul dışında da pratik yapabilme şansınızı oldukça artıracaktır. Malta’da bulunan İngilizce dil kursları hem öğretmen kaliteleri hem diğer açılardan kendilerini sürekli geliştirmektedirler. Küçük bir ada ülkesi olan Malta yaşam koşulları, hava şartları, okul kaliteleri ve dışarıda yapılabilecek aktiviteler açısından düşünüldüğünde gerçekten her açıdan mantıklı bir seçim olmaktadır.

Maltada Dil Okullarımızın Bulunduğu Şehirler - Malta'da yaklaşık 35 kadar ingilizce dil eğitimi veren okul bulunmaktadır. Neredeyse yürüyerek tüm adayı dolaşabilirsiniz. Bununla birlikte, şehirler birbirlerine ya çok yakın mesafede veya birbirine bağlanmış durumdadır. İngilizce dil okulları genellikle St Julians bölgesinde toplanmıştır. St Julians, yüzlerce restaurant, pub, bar bulabileceğiniz, gündüz ve gece aktivitelerinin bitmediği sürekli yaşayan bölgesidir. Poseidon danışmanınız ile size en doğru okul önerisini yapacaktır.

Malta Dil Okulu Fiyatları ve İndirimli Okullar - Malta'da ingilizce dil eğitimi almak, genel kanının aksine Türkiye'de dil eğitimi almaktan çok daha ekonomiktir. Malta'da ingilizce dil eğitimi aldığınız zaman, İngilizce derslerinin saatlik ücreti yaklaşık 6 TL ile 12 TL aralığında olmaktadır. Bu rakamlar, resmi Türkiye temsilciliğini yaptığımız Malta dil okullarımızın ortalama fiyatlarından alınmıştır. Pek çok öğrenci, Türkiye'de bulundukları şehirlerde dil okullarına yazılarak binlerce lira ödemekte, halbuki alınan ders saati ve toplam maliyet karşılaştırması yapıldığında hem bu eğitimlerin pek işe yaramadığı hem de maliyetlerin aslında Türkiye'de çok daha yüksek olduğu maalesef programların sonunda görülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi yabancı dil yerinde öğrenilir. Ayrıca, Malta'daki dil okullarımız yıl boyunca çeşitli indirimler yapmakta ve bunu POSEIDON Yurtdışı Eğitim vasıtası ile kendilerine ulaşan öğrencilere uygulamaktadırlar. Bu indirimleri ilgili sayfalarımızdan (Haftanın İndirimli Dil Okulu, Poseidon'a Özel Dil Okulu İndirimleri, gibi) sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz.


Malta'da İngilizce Dil Okulları Sürekli Denetlenmektedir – Malta’ya her yıl yaklaşık 100,000 öğrenci İngilizce dil eğitimi için gelmektedir ve bu sayı her geçen yıl artmaktadır. Malta Eğitim Bakanlığı ile Malta Turizm Bakanlığı ülkenin İngilizce dil eğitimi bakımından sürekli ileriye gitmesi ve daha çok yabancı öğrenciyi çekmek açısından dünya standartlarına uygun standartlar belirlemiş, ve tüm okulların bu standartlara uyduklarını sürekli takip ve kontrol etmektedirler. POSEIDON, sadece ve sadece eğitim standartları yüksek ve ilgili kurumlardan akredite olabilen yani tüm denetlemeleri başarıyla geçen ingilizce dil okullarının resmi Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

İNGİLİZCE DOĞAL ORTAMINDA
-- DERS ORTAMINDA ÇALIŞARAK, DUYARAK, KONUŞARAK --
ÖĞRENİLİR !!!  


Malta dil okulları, Maltada dil eğitimi, Malta dil okulu fiyatları 2014, Malta indirimli dil okulları, Malta dil okulu ücretler, Malta’da dil okullarımızın bulunduğu şehirler, İngilizce öğrenmek için doğal ortam, Maltada eğitim, Yurtdışı Dil Okulları, Malta Dil Okulları, Maltada Dil Eğitimi, ingilizce geliştirmek, doğal ortam, ingilizce konuşarak öğrenilir, Malta dil okulu ücretleri, dil okulu fiyatları, Malta dil okulu maliyetleri


Hiç yorum yok: