yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

2 Ocak 2014 Perşembe

Yurdisinda Dil Egitimi - Kanadada Dil Okullari ve Neden Kanada İngilizce Dil Okulu

Yurtdışı Dil Okulları - Kanada Dil Okulları ve Kanadada Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi almak istiyorsanız, Kanada kesinlikle doğru tercih !

İngilizce Nasıl Öğrenilir ? - İngilizceyi ancak doğal ortamında çalıştığımız ve kullandığımız sürece öğrenebiliriz. Bu gerçek aslında tüm yabancı diller için geçerlidir. İngilizcede sadece çok kelime bilmek veya sadece gramer alt yapımızın çok iyi olması bazı açılardan avantaj sağlasa da, ingilizcenin bütünü açısından yine de çok eksiğimiz var demektir. İngilizceyi rahat ve akıcı konuşabilmek için, hem kelime bilgisinin gelişmiş olması, hem gramer alt yapısının oturmuş olması gerekir. Ayrıca ana dili İngilizce olan kişilerle bol bol vakit geçirmek, onların ingilizceyi nasıl kullandıklarını duymak gerekir. Ancak kelime yapılarını, ifade biçimlerinin nasıl kullanıldığını gerçek ortamında duyarsanız, sizin de konuşma ve kendinizi ifade etme yetenekleriniz gelişecektir.

Kanada Dil Okulları - Kanada, yüz ölçümü olarak Amerika ile hemen hemen aynı büyüklükte olsa da, nüfus toplamı ve nüfusun coğrafyaya yayılımı açısından Amerikadan oldukça farklıdır. Yaklaşık 35 milyon nüfusu ile Amerika'nın neredeyse 1/5 nüfusa sahiptir. Amerikalılar ile Kanadalılar hemen hemen aynı diyalekt ile İngilizce konuşmaktadırlar. Kanada son yıllarda en yaşanılır ülke, başlıca şehirleri Toronto, Vancouver ve Victoria ise en yaşanılır şehir seçilmektedir. Çok yüksek bir gelir ortalamasına sahiptir. Adli vakalar büyük şehirlerde bile yok denecek kadar azdır. İşte böyle bir ortamda ingilizce öğrenmek ve ingilizce dil kurslarına katılıyor olmak gerçekten büyük bir ayrıcalıktır. Kanada’da İngilizce dil eğitimi alan öğrencilerin bir kısmı Kanada’da ÜNİVERSİTE veya YÜKSEK LİSANS eğitimlerine devam edebilmek için, bir kısmı LİSE YILI eğitimi alıp sonrasında üniversiteye kolay geçiş yapabilmek için, pek çoğu da Kanada’yı doyasıya gezerek kültürünü yakından tanımak için Kanada’yı seçmektedirler.

Kanada'da Dil Eğitimi - Kanada'da hemen hemen herkesin ihtiyaçlarına yönelik programlar sunan yüzlerce okul bulunmaktadır. Amacınız ne olursa olsun size uygun pek çok dil okulu ve şehir alternatifiniz olacaktır. Kanada'da temel İngilizce derslerinin yanısıra, tüm dünyada geçerli testler olan IELTS, TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, akademik hayatınıza Kanada'da devam edebilmek üzere becerilere sahip olacağınız kurslara katılabilir, mesleki hayatınızda çok işinize yarayacak İş İngilizcesi, Hukuk İngilizcesi gibi eğitimlere katılabilir ve doğal ortamında olacağınız için çok hızlı şekilde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Neden Kanada'da İngilizce ? – Kanada, hem doğal güzellikleri, hem sunduğu üstün yaşam koşulları hem de sahip olduğu çok yüksek seviyede eğitim kalitesi sebebiyle pek çok öğrenci için inanılmaz fırsatlar sunmaktadır. Yaklaşık 35 milyon nufusu hem bir göçmen ülkesi olmayı başarabilmiş hem de topraklarında yaşayan herkese hemen hemen eşit şartlar sunmayı başarabilmiştir. Hangi şehirdeki dil okulunda eğitim görürseniz görün, bol bol ingilizce pratik yapma ve sosyalleşme şansınız olur.

Kanadada Dil Okullarımızın Bulunduğu Şehirler - Kanada'da Toronto, Vancouver ve Victoria şehirlerinde ingilizce dil eğitimi veren okullarımız bulunmaktadır. Kanada’nın her bölgesinde, her eyaletinde ve her şehrinde farklı bir kültürel yapı veya boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz birbirinden farklı olanaklar bulunur. İklimi bile doğu eyaletleri ile batı eyaletleri arasında çok farklılık gösterir. Poseidon danışmanınız ile size en doğru şehir seçimini yapabilir, tüm istek ve ihtiyaçlarınız karşılanacak şekilde hem İngilizce dil eğitiminizi alır hem de tam istediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.

Kanada Dil Okulu Fiyatları ve İndirimli Okullar - Kanada'da ingilizce dil eğitimi almak, genel kanının aksine Türkiye'de dil eğitimi almaktan daha ekonomiktir. Kanada'da ingilizce dil eğitimi aldığınız zaman, İngilizce derslerinin saatlik ücreti yaklaşık 8 TL ile 13 TL aralığında olmaktadır. Bu rakamlar, resmi Türkiye temsilciliğini yaptığımız Kanada dil okullarımızın ortalama fiyatlarından alınmıştır. Pek çok öğrenci, Türkiye'de bulundukları şehirlerde dil okullarına yazılarak binlerce lira ödemekte, halbuki alınan ders saati ve toplam maliyet karşılaştırması yapıldığında hem bu eğitimlerin pek işe yaramadığı hem de maliyetlerin aslında Türkiye'de çok daha yüksek olduğu maalesef programların sonunda görülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi yabancı dil yerinde öğrenilir. Ayrıca, Kanada'daki dil okullarımız yıl boyunca çeşitli indirimler yapmakta ve bunu POSEIDON Yurtdışı Eğitim vasıtası ile kendilerine ulaşan öğrencilere uygulamaktadırlar. Bu indirimleri ilgili sayfalarımızdan (Haftanın İndirimli Dil Okulu, Poseidon'a Özel Dil Okulu İndirimleri, gibi) sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz. 

Kanada'da İngilizce Dil Okulları Sürekli Denetlenmektedir - Yabancı ülkelerden yüzbinlerce öğrencinin ingilizce öğrenmek veya ingilizcelerini geliştirmek için akın ettiği Kanada'da, ingilizce dil okullarının eğitim standartlarını belirleyen ve dil okullarının bu standartlar doğrultusunda eğitim verdiğini sürekli denetleyen kurumlar bulunmaktadır. POSEIDON, sadece ve sadece eğitim standartları yüksek ve ilgili kurumlardan akredite olabilen yani tüm denetlemeleri başarıyla geçen ingilizce dil okullarının resmi Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

İNGİLİZCE DOĞAL ORTAMINDA
-- DERS ORTAMINDA ÇALIŞARAK, DUYARAK, KONUŞARAK --
ÖĞRENİLİR !!!  


Kanada dil okulları, Kanadada dil eğitimi, Kanada dil okulu fiyatları 2014, Kanada indirimli dil okulları, Kanada dil okulu ücretler, Kanada’da dil okullarımızın bulunduğu şehirler, İngilizce öğrenmek için doğal ortam, Kanadada eğitim, Yurtdışı Dil Okulları, Kanada Dil Okulları, Kanadada Dil Eğitimi, ingilizce geliştirmek, doğal ortam, ingilizce konuşarak öğrenilir, Kanada dil okulu ücretleri, dil okulu fiyatları, Kanada dil okulu maliyetleri



Hiç yorum yok: