yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

2 Ocak 2014 Perşembe

Yurtdisi Dil Okullari - Malta Dil Okullari ve Maltada Dil Egitimi

Yurtdışı Dil Okulları - Malta Dil Okulları ve Maltada Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi almak istiyorsanız, Malta kesinlikle doğru tercih !

İngilizce Nasıl Öğrenilir ? - İngilizceyi ancak doğal ortamında çalıştığımız ve kullandığımız sürece öğrenebiliriz. Bu gerçek aslında tüm yabancı diller için geçerlidir. İngilizcede sadece çok kelime bilmek veya sadece gramer alt yapımızın çok iyi olması bazı açılardan avantaj sağlasa da, ingilizcenin bütünü açısından yine de çok eksiğimiz var demektir. İngilizceyi rahat ve akıcı konuşabilmek için, hem kelime bilgisinin gelişmiş olması, hem gramer alt yapısının oturmuş olması gerekir. Ayrıca ana dili İngilizce olan kişilerle bol bol vakit geçirmek, onların ingilizceyi nasıl kullandıklarını duymak gerekir. Ancak kelime yapılarını, ifade biçimlerinin nasıl kullanıldığını gerçek ortamında duyarsanız, sizin de konuşma ve kendinizi ifade etme yetenekleriniz gelişecektir.

Malta Dil Okulları – Malta, Akdeniz’in ortasında, İtalyanın güneyinde yer alan küçük bir ada ülkesidir. Schengen ülkesi olmasından dolayı schengen vizesiyle gidilir. Yeşil pasaport sahipleri Malta’ya vizesiz giriş yapabilirler. Nüfusu yaklaşık 250.000 olan Malta’da 2 dil konuşulur, İngilizce ve Matlaca. Bu 2 dil aynı zamanda anayasalarında da yer almaktadır ve tüm halk her iki dili de konuşmaktadır. Malta, konumundan ötürü, tarih boyunca pek çok savaş görmüş ve zamanın güçlü devletlerinin kontrolü altına girmiştir. En fazla da İngiliz sömürgesi olarak kalmıştır. Adada 2 dil konuşulmasının sebebi de yaklaşık 600 yıl kadar süren İngiliz hükümdarlığıdır. Malta, diğer Avrupa ülkelerine ve İngiltere, Amerika ve Kanada gibi ülkelere oranla çok daha ucuzdur. İngilizce eğitimi veren dil okullarının fiyatları da daha ekonomiktir. Ayrıca adada yaşam da daha ucuzdur. Malta’da yaklaşık 35 kadar dil okulu bulunmaktadır. Adada hemen hemen her yerden denize girilebilir. Hava koşulları yıl boyunca ılımandır. Dolayısıyla Malta’da hem misafirperver Malta halkı tarafından çok sıcak karşılanırsınız, bol bol pratik yapabilirsiniz, tatil yapabilirsiniz ve bunların hepsini kaliteli bir dil eğitimi alırken yapmış olursunuz.

Malta'da Dil Eğitimi - Malta'da hemen hemen herkesin ihtiyaçlarına yönelik programlar sunan 35 kadar İngilizce dil okulu bulunmaktadır. Malta'da temel İngilizce derslerinin yanısıra, tüm dünyada geçerli testler olan IELTS, TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, akademik hayatınıza Malta'da veya başka ülkelerde devam edebilmek üzere becerilere sahip olacağınız kurslara katılabilir, mesleki hayatınızda çok işinize yarayacak İş İngilizcesi gibi eğitimler alabilir ve doğal ortamında olacağınız için çok hızlı şekilde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Neden Malta'da İngilizce ? – Malta, İngiltere, Amerika ve Kanada’ya oranla her açıdan çok daha ekonomiktir. İngilizce dil eğitimi açısından, Maltalı herkes İngilizce konuştuğu için bol bol pratik yapma şansınız olacaktır. Malta halkı – Akdeniz ikliminden olsa gerek – oldukça sıcak kanlıdır, bu da okul dışında da pratik yapabilme şansınızı oldukça artıracaktır. Malta’da bulunan İngilizce dil kursları hem öğretmen kaliteleri hem diğer açılardan kendilerini sürekli geliştirmektedirler. Küçük bir ada ülkesi olan Malta yaşam koşulları, hava şartları, okul kaliteleri ve dışarıda yapılabilecek aktiviteler açısından düşünüldüğünde gerçekten her açıdan mantıklı bir seçim olmaktadır.

Maltada Dil Okullarımızın Bulunduğu Şehirler - Malta'da yaklaşık 35 kadar ingilizce dil eğitimi veren okul bulunmaktadır. Neredeyse yürüyerek tüm adayı dolaşabilirsiniz. Bununla birlikte, şehirler birbirlerine ya çok yakın mesafede veya birbirine bağlanmış durumdadır. İngilizce dil okulları genellikle St Julians bölgesinde toplanmıştır. St Julians, yüzlerce restaurant, pub, bar bulabileceğiniz, gündüz ve gece aktivitelerinin bitmediği sürekli yaşayan bölgesidir. Poseidon danışmanınız ile size en doğru okul önerisini yapacaktır.

Malta Dil Okulu Fiyatları ve İndirimli Okullar - Malta'da ingilizce dil eğitimi almak, genel kanının aksine Türkiye'de dil eğitimi almaktan çok daha ekonomiktir. Malta'da ingilizce dil eğitimi aldığınız zaman, İngilizce derslerinin saatlik ücreti yaklaşık 6 TL ile 12 TL aralığında olmaktadır. Bu rakamlar, resmi Türkiye temsilciliğini yaptığımız Malta dil okullarımızın ortalama fiyatlarından alınmıştır. Pek çok öğrenci, Türkiye'de bulundukları şehirlerde dil okullarına yazılarak binlerce lira ödemekte, halbuki alınan ders saati ve toplam maliyet karşılaştırması yapıldığında hem bu eğitimlerin pek işe yaramadığı hem de maliyetlerin aslında Türkiye'de çok daha yüksek olduğu maalesef programların sonunda görülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi yabancı dil yerinde öğrenilir. Ayrıca, Malta'daki dil okullarımız yıl boyunca çeşitli indirimler yapmakta ve bunu POSEIDON Yurtdışı Eğitim vasıtası ile kendilerine ulaşan öğrencilere uygulamaktadırlar. Bu indirimleri ilgili sayfalarımızdan (Haftanın İndirimli Dil Okulu, Poseidon'a Özel Dil Okulu İndirimleri, gibi) sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz.


Malta'da İngilizce Dil Okulları Sürekli Denetlenmektedir – Malta’ya her yıl yaklaşık 100,000 öğrenci İngilizce dil eğitimi için gelmektedir ve bu sayı her geçen yıl artmaktadır. Malta Eğitim Bakanlığı ile Malta Turizm Bakanlığı ülkenin İngilizce dil eğitimi bakımından sürekli ileriye gitmesi ve daha çok yabancı öğrenciyi çekmek açısından dünya standartlarına uygun standartlar belirlemiş, ve tüm okulların bu standartlara uyduklarını sürekli takip ve kontrol etmektedirler. POSEIDON, sadece ve sadece eğitim standartları yüksek ve ilgili kurumlardan akredite olabilen yani tüm denetlemeleri başarıyla geçen ingilizce dil okullarının resmi Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

İNGİLİZCE DOĞAL ORTAMINDA
-- DERS ORTAMINDA ÇALIŞARAK, DUYARAK, KONUŞARAK --
ÖĞRENİLİR !!!  


Malta dil okulları, Maltada dil eğitimi, Malta dil okulu fiyatları 2014, Malta indirimli dil okulları, Malta dil okulu ücretler, Malta’da dil okullarımızın bulunduğu şehirler, İngilizce öğrenmek için doğal ortam, Maltada eğitim, Yurtdışı Dil Okulları, Malta Dil Okulları, Maltada Dil Eğitimi, ingilizce geliştirmek, doğal ortam, ingilizce konuşarak öğrenilir, Malta dil okulu ücretleri, dil okulu fiyatları, Malta dil okulu maliyetleri


Yurdisinda Dil Egitimi - Kanadada Dil Okullari ve Neden Kanada İngilizce Dil Okulu

Yurtdışı Dil Okulları - Kanada Dil Okulları ve Kanadada Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi almak istiyorsanız, Kanada kesinlikle doğru tercih !

İngilizce Nasıl Öğrenilir ? - İngilizceyi ancak doğal ortamında çalıştığımız ve kullandığımız sürece öğrenebiliriz. Bu gerçek aslında tüm yabancı diller için geçerlidir. İngilizcede sadece çok kelime bilmek veya sadece gramer alt yapımızın çok iyi olması bazı açılardan avantaj sağlasa da, ingilizcenin bütünü açısından yine de çok eksiğimiz var demektir. İngilizceyi rahat ve akıcı konuşabilmek için, hem kelime bilgisinin gelişmiş olması, hem gramer alt yapısının oturmuş olması gerekir. Ayrıca ana dili İngilizce olan kişilerle bol bol vakit geçirmek, onların ingilizceyi nasıl kullandıklarını duymak gerekir. Ancak kelime yapılarını, ifade biçimlerinin nasıl kullanıldığını gerçek ortamında duyarsanız, sizin de konuşma ve kendinizi ifade etme yetenekleriniz gelişecektir.

Kanada Dil Okulları - Kanada, yüz ölçümü olarak Amerika ile hemen hemen aynı büyüklükte olsa da, nüfus toplamı ve nüfusun coğrafyaya yayılımı açısından Amerikadan oldukça farklıdır. Yaklaşık 35 milyon nüfusu ile Amerika'nın neredeyse 1/5 nüfusa sahiptir. Amerikalılar ile Kanadalılar hemen hemen aynı diyalekt ile İngilizce konuşmaktadırlar. Kanada son yıllarda en yaşanılır ülke, başlıca şehirleri Toronto, Vancouver ve Victoria ise en yaşanılır şehir seçilmektedir. Çok yüksek bir gelir ortalamasına sahiptir. Adli vakalar büyük şehirlerde bile yok denecek kadar azdır. İşte böyle bir ortamda ingilizce öğrenmek ve ingilizce dil kurslarına katılıyor olmak gerçekten büyük bir ayrıcalıktır. Kanada’da İngilizce dil eğitimi alan öğrencilerin bir kısmı Kanada’da ÜNİVERSİTE veya YÜKSEK LİSANS eğitimlerine devam edebilmek için, bir kısmı LİSE YILI eğitimi alıp sonrasında üniversiteye kolay geçiş yapabilmek için, pek çoğu da Kanada’yı doyasıya gezerek kültürünü yakından tanımak için Kanada’yı seçmektedirler.

Kanada'da Dil Eğitimi - Kanada'da hemen hemen herkesin ihtiyaçlarına yönelik programlar sunan yüzlerce okul bulunmaktadır. Amacınız ne olursa olsun size uygun pek çok dil okulu ve şehir alternatifiniz olacaktır. Kanada'da temel İngilizce derslerinin yanısıra, tüm dünyada geçerli testler olan IELTS, TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, akademik hayatınıza Kanada'da devam edebilmek üzere becerilere sahip olacağınız kurslara katılabilir, mesleki hayatınızda çok işinize yarayacak İş İngilizcesi, Hukuk İngilizcesi gibi eğitimlere katılabilir ve doğal ortamında olacağınız için çok hızlı şekilde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Neden Kanada'da İngilizce ? – Kanada, hem doğal güzellikleri, hem sunduğu üstün yaşam koşulları hem de sahip olduğu çok yüksek seviyede eğitim kalitesi sebebiyle pek çok öğrenci için inanılmaz fırsatlar sunmaktadır. Yaklaşık 35 milyon nufusu hem bir göçmen ülkesi olmayı başarabilmiş hem de topraklarında yaşayan herkese hemen hemen eşit şartlar sunmayı başarabilmiştir. Hangi şehirdeki dil okulunda eğitim görürseniz görün, bol bol ingilizce pratik yapma ve sosyalleşme şansınız olur.

Kanadada Dil Okullarımızın Bulunduğu Şehirler - Kanada'da Toronto, Vancouver ve Victoria şehirlerinde ingilizce dil eğitimi veren okullarımız bulunmaktadır. Kanada’nın her bölgesinde, her eyaletinde ve her şehrinde farklı bir kültürel yapı veya boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz birbirinden farklı olanaklar bulunur. İklimi bile doğu eyaletleri ile batı eyaletleri arasında çok farklılık gösterir. Poseidon danışmanınız ile size en doğru şehir seçimini yapabilir, tüm istek ve ihtiyaçlarınız karşılanacak şekilde hem İngilizce dil eğitiminizi alır hem de tam istediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.

Kanada Dil Okulu Fiyatları ve İndirimli Okullar - Kanada'da ingilizce dil eğitimi almak, genel kanının aksine Türkiye'de dil eğitimi almaktan daha ekonomiktir. Kanada'da ingilizce dil eğitimi aldığınız zaman, İngilizce derslerinin saatlik ücreti yaklaşık 8 TL ile 13 TL aralığında olmaktadır. Bu rakamlar, resmi Türkiye temsilciliğini yaptığımız Kanada dil okullarımızın ortalama fiyatlarından alınmıştır. Pek çok öğrenci, Türkiye'de bulundukları şehirlerde dil okullarına yazılarak binlerce lira ödemekte, halbuki alınan ders saati ve toplam maliyet karşılaştırması yapıldığında hem bu eğitimlerin pek işe yaramadığı hem de maliyetlerin aslında Türkiye'de çok daha yüksek olduğu maalesef programların sonunda görülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi yabancı dil yerinde öğrenilir. Ayrıca, Kanada'daki dil okullarımız yıl boyunca çeşitli indirimler yapmakta ve bunu POSEIDON Yurtdışı Eğitim vasıtası ile kendilerine ulaşan öğrencilere uygulamaktadırlar. Bu indirimleri ilgili sayfalarımızdan (Haftanın İndirimli Dil Okulu, Poseidon'a Özel Dil Okulu İndirimleri, gibi) sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz. 

Kanada'da İngilizce Dil Okulları Sürekli Denetlenmektedir - Yabancı ülkelerden yüzbinlerce öğrencinin ingilizce öğrenmek veya ingilizcelerini geliştirmek için akın ettiği Kanada'da, ingilizce dil okullarının eğitim standartlarını belirleyen ve dil okullarının bu standartlar doğrultusunda eğitim verdiğini sürekli denetleyen kurumlar bulunmaktadır. POSEIDON, sadece ve sadece eğitim standartları yüksek ve ilgili kurumlardan akredite olabilen yani tüm denetlemeleri başarıyla geçen ingilizce dil okullarının resmi Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

İNGİLİZCE DOĞAL ORTAMINDA
-- DERS ORTAMINDA ÇALIŞARAK, DUYARAK, KONUŞARAK --
ÖĞRENİLİR !!!  


Kanada dil okulları, Kanadada dil eğitimi, Kanada dil okulu fiyatları 2014, Kanada indirimli dil okulları, Kanada dil okulu ücretler, Kanada’da dil okullarımızın bulunduğu şehirler, İngilizce öğrenmek için doğal ortam, Kanadada eğitim, Yurtdışı Dil Okulları, Kanada Dil Okulları, Kanadada Dil Eğitimi, ingilizce geliştirmek, doğal ortam, ingilizce konuşarak öğrenilir, Kanada dil okulu ücretleri, dil okulu fiyatları, Kanada dil okulu maliyetleri



31 Aralık 2013 Salı

İngilizce Nasıl Ogrenilir? İngiltere Dil Okulları ve İngilterede Dil Egitimi

Yurtdışı Dil Okulları - İngiltere Dil Okulları ve İngilterede Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi almak istiyorsanız, İngiltere kesinlikle doğru tercih !

İngilizce Nasıl Öğrenilir ? - İngilizceyi ancak doğal ortamında çalıştığımız ve kullandığımız sürece öğrenebiliriz. Bu gerçek aslında tüm yabancı diller için geçerlidir. İngilizcede sadece çok kelime bilmek veya sadece gramer alt yapımızın çok iyi olması bazı açılardan avantaj sağlasa da, ingilizcenin bütünü açısından yine de çok eksiğimiz var demektir. İngilizceyi rahat ve akıcı konuşabilmek için, hem kelime bilgisinin gelişmiş olması, hem gramer alt yapısının oturmuş olması gerekir. Ayrıca ana dili İngilizce olan kişilerle bol bol vakit geçirmek, onların ingilizceyi nasıl kullandıklarını duymak gerekir. Ancak kelime yapılarını, ifade biçimlerinin nasıl kullanıldığını gerçek ortamında duyarsanız, sizin de konuşma ve kendinizi ifade etme yetenekleriniz gelişecektir.

İngiltere'de İngilizce Dil Okulları - İngilizcenin yüz yıllardır ana dil olarak konuşulduğu hatta İngilizcenin doğduğu ülke diyebileceğimiz ülke İngiltere'dir. İngiltere'de İngilizce dil eğitimi adeta büyük bir sektör haline gelmiştir. Dünyada yüz binlerce genç, ingilizce dil eğitimi için İngiltere'yi seçmektedir. İngiltere'de ingilizce dil eğitimi alan öğrencilerin bir kısmı İngiltere'de ÜNİVERSİTE veya YÜKSEK LİSANS eğitimlerine devam edebilmek için, bir kısmı LİSE YILI eğitimi alıp sonrasında üniversiteye kolay geçiş yapabilmek için, pek çoğu da İngiltere'yi doyasıya gezerek kültürünü yakından tanımak için İngiltere'yi seçmektedirler.
İngiltere'de Dil Eğitimi - İngiltere'de hemen hemen herkesin ihtiyaçlarına yönelik programlar sunan yüzlerce okul bulunmaktadır. Amacınız ne olursa olsun size uygun pek çok dil okulu ve şehir alternatifiniz olacaktır. İngiltere'de temel İngilizce derslerinin yanısıra, tüm dünyada geçerli testler olan IELTS, TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, akademik hayatınıza İngiltere'de devam edebilmek üzere becerilere sahip olacağınız kurslara katılabilir, mesleki hayatınızda çok işinize yarayacak İş İngilizcesi, Hukuk İngilizcesi gibi eğitimlere katılabilir ve doğal ortamında olacağınız için çok hızlı şekilde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz.
Neden İngiltere'de İngilizce ? - Coğrafi olarak İngiltere bize 3 saat uçuş mesafesindedir. Ayrıca ülkemizden sadece Londra yakınlarındaki havaalanlarına değil, İngiltere'nin pek çok şehrine çok sayıda direk uçuş bulunmaktadır. İngiltere'de pek çok şehirde çok yüksek kalitede dil okulları bulunmaktadır. İngilizcenin doğduğu ülkedir dolayısıyla sadece okul ortamınızda değil her yerde bol bol pratik yapma şansınız olur.

İngilterede Dil Okullarımızın Bulunduğu Şehirler - İngiltere'de yaklaşık 15 şehirde ingilizce dil eğitimi veren okullarımız bulunmaktadır. Elbette en popüler şehirler Londra, Brighton ve Bournemouth gibi şehirlerdir. Bununla birlikte, nufusu 10,000 ile 200,000 kişi aralığında değişen, daha küçük, İngiliz kültürünü daha yakından tanıyabileceğiniz ve okul dışında daha çok pratik yapabileceğiniz de pek çok şehir alternatifi bulunmaktadır. İngiltere, Amerika ve Kanada'ya oranla daha küçük yüz ölçümüne sahiptir. Dolayısıyla, 3 aylık bir süre İngiltere'de dil eğitimi alsanız dahi, tüm ülkeyi tren veya otobüs ile rahatça dolaşabilir, ülkenin hemen her noktasını rahatlıkla gezebilirsiniz.

İngiltere Dil Okulu Fiyatları ve İndirimli Okullar - İngiltere'de ingilizce dil eğitimi almak, genel kanının aksine Türkiye'de dil eğitimi almaktan daha ekonomiktir. İngiltere'de ingilizce dil eğitimi aldığınız zaman, ingilizce derslerinin saatlik ücreti yaklaşık 8 TL ile 15 TL aralığında olmaktadır. Bu rakamlar, resmi Türkiye temsilciliğini yaptığımız ingiltere dil okullarımızın ortalama fiyatlarından alınmıştır. Pek çok öğrenci, Türkiye'de bulundukları şehirlerde dil okullarına yazılarak binlerce lira ödemekte, halbuki alınan ders saati ve toplam maliyet karşılaştırması yapıldığında hem bu eğitimlerin pek işe yaramadığı hem de maliyetlerin aslında Türkiye'de çok daha yüksek olduğu maalesef programların sonunda görülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi yabancı dil yerinde öğrenilir. Ayrıca, İngiltere'deki dil okullarımız yıl boyunca çeşitli indirimler yapmakta ve bunu POSEIDON Yurtdışı Eğitim vasıtası ile kendilerine ulaşan öğrencilere uygulamaktadırlar. Bu indirimleri ilgili sayfalarımızdan (Haftanın İndirimli Dil Okulu, Poseidon'a Özel Dil Okulu İndirimleri, gibi) sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz.

İngiltere'de İngilizce Dil Okulları Sürekli Denetlenmektedir - Yabancı ülkelerden yüzbinlerce öğrencinin ingilizce öğrenmek veya ingilizcelerini geliştirmek için akın ettiği İngiltere'de, ingilizce dil okullarının eğitim standartlarını belirleyen ve dil okullarının bu standartlar doğrultusunda eğitim verdiğini sürekli denetleyen kurumlar bulunmaktadır. POSEIDON, sadece ve sadece eğitim standartları yüksek ve ilgili kurumlardan akredite olabilen yani tüm denetlemeleri başarıyla geçen ingilizce dil okullarının resmi Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.
İNGİLİZCE DOĞAL ORTAMINDA
-- DERS ORTAMINDA ÇALIŞARAK, DUYARAK, KONUŞARAK --
ÖĞRENİLİR !!!  




ingiltere dil okulları, ingilterede dil eğitimi, ingiltere dil okulu fiyatları 2014, ingiltere indirimli dil okulları, ingiltere dil okulu ücretler, ingiltere’de dil okullarımızın bulunduğu şehirler, İngilizce öğrenmek için doğal ortam, ingilterede eğitim, Yurtdışı Dil Okulları, İngiltere Dil Okulları, İngilterede Dil Eğitimi, ingilizce geliştirmek, doğal ortam, ingilizce konuşarak öğrenilir, ingiltere dil okulu ücretleri, dil okulu fiyatları, ingiltere dil okulu maliyetleri

İngilizce Nasıl Ogrenilir ? Amerika Dil Okulları ve Amerikada Dil Egitimi

Yurtdışı Dil Okulları - Amerika Dil Okulları ve Amerikada Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi almak istiyorsanız, Amerika kesinlikle doğru tercih !

İngilizce Nasıl Öğrenilir ? - İngilizceyi ancak doğal ortamında çalıştığımız ve kullandığımız sürece öğrenebiliriz. Bu gerçek aslında tüm yabancı diller için geçerlidir. İngilizcede sadece çok kelime bilmek veya sadece gramer alt yapımızın çok iyi olması bazı açılardan avantaj sağlasa da, ingilizcenin bütünü açısından yine de çok eksiğimiz var demektir. İngilizceyi rahat ve akıcı konuşabilmek için, hem kelime bilgisinin gelişmiş olması, hem gramer alt yapısının oturmuş olması gerekir. Ayrıca ana dili İngilizce olan kişilerle bol bol vakit geçirmek, onların ingilizceyi nasıl kullandıklarını duymak gerekir. Ancak kelime yapılarını, ifade biçimlerinin nasıl kullanıldığını gerçek ortamında duyarsanız, sizin de konuşma ve kendinizi ifade etme yetenekleriniz gelişecektir.

Amerika Dil Okulları - İngilizcenin ana dil olarak konuşulduğu nüfusu en fazla olan ülke Amerika'dır. Amerika'da İngilizce dil eğitimi adeta büyük bir sektör haline gelmiştir. Dünyada yüz binlerce genç, ingilizce dil eğitimi için Amerika'yı seçmektedir. Amerika’da İngilizce dil eğitimi alan öğrencilerin bir kısmı Amerika’da ÜNİVERSİTE veya YÜKSEK LİSANS eğitimlerine devam edebilmek için, bir kısmı LİSE YILI eğitimi alıp sonrasında üniversiteye kolay geçiş yapabilmek için, pek çoğu da hayaller ülkesi Amerika’yı doyasıya gezerek kültürünü yakından tanımak için Amerika’yı seçmektedirler.

Amerika'da Dil Eğitimi - Amerika'da hemen hemen herkesin ihtiyaçlarına yönelik programlar sunan yüzlerce okul bulunmaktadır. Amacınız ne olursa olsun size uygun pek çok dil okulu ve şehir alternatifiniz olacaktır. Amerika'da temel İngilizce derslerinin yanısıra, tüm dünyada geçerli testler olan IELTS, TOEFL gibi sınavlara hazırlanabilir, akademik hayatınıza Amerika'da devam edebilmek üzere becerilere sahip olacağınız kurslara katılabilir, mesleki hayatınızda çok işinize yarayacak İş İngilizcesi, Hukuk İngilizcesi gibi eğitimlere katılabilir ve doğal ortamında olacağınız için çok hızlı şekilde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz.

Neden Amerika'da İngilizce ? – Amerika, pek çok öğrenci için hem hayaller ülkesi hem de hemen herkesin görmek isteyeceği bir ülkedir. Yaklaşık 250 milyon nufusu ile Amerika’da görülmesi gereken onlarca şehir ve yaşanması gereken yüzlerce deneyim bulunur. Ülkenin her bir tarafı ayrı özelliklere sahiptir. Amerika'da pek çok şehirde çok yüksek kalitede dil okulları bulunmaktadır. Nufusundan ötürü ingilizcenin en çok konuşulduğu ülkedir dolayısıyla sadece okul ortamınızda değil her yerde bol bol pratik yapma şansınız olur.

Amerikada Dil Okullarımızın Bulunduğu Şehirler - Amerika'da yaklaşık 35 şehirde ingilizce dil eğitimi veren okullarımız bulunmaktadır. Elbette en popüler şehirler New York, Los Angeles, Chicago, Washington D.C., San Diego ve Miami gibi şehirlerdir. Amerika’nın her bölgesinde, her eyaletinde ve her şehrinde farklı bir kültürel yapı veya boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz birbirinden farklı olanaklar bulunur. İklimi bile doğu eyaletleri ile batı eyaletleri arasında çok farklılık gösterir. Poseidon danışmanınız ile size en doğru şehir seçimini yapabilir, tüm istek ve ihtiyaçlarınız karşılanacak şekilde hem İngilizce dil eğitiminizi alır hem de tam istediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz.

Amerika Dil Okulu Fiyatları ve İndirimli Okullar - Amerika'da ingilizce dil eğitimi almak, genel kanının aksine Türkiye'de dil eğitimi almaktan daha ekonomiktir. Amerika'da ingilizce dil eğitimi aldığınız zaman, İngilizce derslerinin saatlik ücreti yaklaşık 8 TL ile 15 TL aralığında olmaktadır. Bu rakamlar, resmi Türkiye temsilciliğini yaptığımız Amerika dil okullarımızın ortalama fiyatlarından alınmıştır. Pek çok öğrenci, Türkiye'de bulundukları şehirlerde dil okullarına yazılarak binlerce lira ödemekte, halbuki alınan ders saati ve toplam maliyet karşılaştırması yapıldığında hem bu eğitimlerin pek işe yaramadığı hem de maliyetlerin aslında Türkiye'de çok daha yüksek olduğu maalesef programların sonunda görülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi yabancı dil yerinde öğrenilir. Ayrıca, Amerika'daki dil okullarımız yıl boyunca çeşitli indirimler yapmakta ve bunu POSEIDON Yurtdışı Eğitim vasıtası ile kendilerine ulaşan öğrencilere uygulamaktadırlar. Bu indirimleri ilgili sayfalarımızdan (Haftanın İndirimli Dil Okulu, Poseidon'a Özel Dil Okulu İndirimleri, gibi) sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz.

Amerika'da İngilizce Dil Okulları Sürekli Denetlenmektedir - Yabancı ülkelerden yüzbinlerce öğrencinin ingilizce öğrenmek veya ingilizcelerini geliştirmek için akın ettiği Amerika'da, ingilizce dil okullarının eğitim standartlarını belirleyen ve dil okullarının bu standartlar doğrultusunda eğitim verdiğini sürekli denetleyen kurumlar bulunmaktadır. POSEIDON, sadece ve sadece eğitim standartları yüksek ve ilgili kurumlardan akredite olabilen yani tüm denetlemeleri başarıyla geçen ingilizce dil okullarının resmi Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

İNGİLİZCE DOĞAL ORTAMINDA
-- DERS ORTAMINDA ÇALIŞARAK, DUYARAK, KONUŞARAK --
ÖĞRENİLİR !!!  


Amerika dil okulları, Amerikada dil eğitimi, Amerika dil okulu fiyatları 2014, Amerika indirimli dil okulları, Amerika dil okulu ücretler, Amerika’da dil okullarımızın bulunduğu şehirler, İngilizce öğrenmek için doğal ortam, Amerikada eğitim, Yurtdışı Dil Okulları, Amerika Dil Okulları, Amerikada Dil Eğitimi, ingilizce geliştirmek, doğal ortam, ingilizce konuşarak öğrenilir, Amerika dil okulu ücretleri, dil okulu fiyatları, Amerika dil okulu maliyetleri