yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

16 Aralık 2013 Pazartesi

İngiltere'nin En İyi 20 Universitesinde Egitim Gorebilmenin Yolu : İngilterede Lise

İngiltere'nin En İyi 50 Universitesine Girebilmenin Yolu : İngilterede Lise 

İngilterede, birbirinden muhteşem kampüslerde, kimisi Sadece Kız (girls only), kimisi 1800 lerden beri eğitim veren, kimisi de sadece dünyanın her yerinden gelen saygın İngiliz ve uluslararası öğrencilerle bir arada olacağınız, ama hepsinin hedefi aynı olan özel okullarında geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz.




İngiltere, tarihi, eğitim kalitesi, yaşam kalitesi, doğal güzellikleriyle Türk gençlerimizin eğitim amacıyla en çok rağbet ettikleri ülkelerden bir tanesi. 14 yaşından itibaren katılabileceğiniz İngilterede Lise Eğitimi için sizlere GCSE, A Level gibi programları da alabileceğiniz ve burdan alacağınız diploma ile eğitiminize sadece İngilterenin en seçkin üniversitelerinde değil, dünyanın en seçkin üniversitelerinde devam edebileceğiniz imkanlar sizleri bekliyor. 


Dünyada en seçkin üniversitelerde eğitim görmek için sizleri yerleştirebileceğimiz seçkin liseleri İNCELEYİNİZ


yurtdışı eğitim, yurtdışında lise eğitimi, amerikada lise, kanadada lise eğitimi, ingilterede liseler, yurtdışında özel okullar, yurtdışı üniversite bursları, yurtdışında lise okumak, yurtdisinda lise, yurtdisinda liseden universiteye gecis, ingilterede lise, ingilterede ozel liseler, ingilterede lise egitimi, ingiltere liseden universiteye gecis

Amerika Devlet Liseleri ve Ozel (Boarding) Liseleri - Amerika Universitelerine Acilan Kapınız

Amerika Devlet Liseleri ve Özel (Boarding) Liseleri - Üniversitelere Açılan Kapınız

Amerika'da veya eğitim açısından dünyanın önde gelen diğer ülkelerinde eğitim görmek isteyen öğrencilerimizi genellikle 9 uncu sınıftan itibaren göndererek hem Amerika eğitim sistemine bir an önce adapte olmalarını sağlamış oluyoruz, hem de akademik anlamda hedeflerine tam olarak ulaşabilmelerini garantilemiş oluyoruz.


Amerikada, öğrenci yerleştirebildiğimiz yaklaşık olarak 600 devlet lisesi (public school) bulunmakta. Bunlardan sadece bazıları için Tıklayınız.




Amerikada, öğrenci yerleştirebildiğimiz ve direk anlaşmalı olduğumuz yaklaşık olarak 200 kadar yatılı özel okul (private boarding school) bulunmakta. Bunlardan sadece bazıları için Tıklayınız.



Ayrıca, özel okullarımızın bir de boarding yani kampüs konaklama sunmayanları var. Burda öğrencilerimiz okula yakın yerleşim bölgelerindeki Amerikalı ailelerde Aile Yanı kalarak, özenle seçilen bir Amerikalı ailenin parçası olma şansını yakalamış oluyorlar.


Eğitimine yurtdışında devam etmeyi düşünmeyen fakat yine de İngilizcesini ana dili düzeyine getirmek isteyen öğrencilerimiz için de kaçırılmayacak bir fırsat olan Yurtdışında Lise yılı programının tüm detaylarını lütfen sitemizden inceleyiniz.



yurtdışı eğitim, yurtdışında lise eğitimi, amerikada lise, kanadada lise eğitimi, ingilterede liseler, yurtdışında özel okullar, yurtdışı üniversite bursları, yurtdışında lise okumak, Amerika high school, yurtdışında yatılı okullar, yurtdisinda lise, amerikada lise maliyetleri, amerikada liseden universiteye burslu gecis, amerikada lise okumak