yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

9 Aralık 2013 Pazartesi

Yurtdisinda Universite Egitimi Hakkında - Bunları Biliyor musunuz ?

Yurtdışında Üniversite Eğitimi Hakkında Mutlaka Bilinmesi Gerekenler...

Bunları Biliyormusunuz ?

Almanya'da Üniversite eğitiminin Türk gençlerimiz için ÜCRETSİZ olduğunu ?

Amerika'da 1 yıl Lise eğitimi almanın Türkiye'de bir koleje harcanan ücretlerden daha ekonomik olduğunu ?

Polonya'da üniversite eğitimi almak için Türkiye'de Üniversite Yerleştirme sınavına GİRMEK GEREKMEDİĞİNİ ?

Makedonya'da TIP eğitiminin yıllık sadece 1,500 Euro olduğunu ve LYS gerekmediğini ?

Kanada'da yıllık eğitim ücretlerinin Türkiye'de Vakıf üniversite ücretlerinden daha ekonomik olduğunu ?

Polonya'da çalıştığımız üniversitelerin bazılarının kuruluş yılının 1400 ler olduğunu ?

Amerika'da lise eğitimini tamamlayan öğrencilerin Amerika üniversitelerine Direk ve BURSLU kabul edildiğini ?

Evet, doğal olarak bilemediğimiz çok konu olabiliyor. Çocuklarınızın erken yaşlarda doğru yönlendirilmesi için BURADAYIZ.. Çocuklarımızın geleceğini doğru yönlendirmelerle, birlikte planlayalım..


yurtdışı eğitim, yurtdışında üniversite, yurtdışında lise, yurtdışında üniversite eğitimi, yurtdışında tıp, mühendislik, neden yurtdışı, Amerikada üniversite, Kanadada üniversite, İngiltere, Almanyada üniversite, Makedonya, Polonya, Macaristan, Avustralya, Bulgaristan üniversiteleri, amerikada lise eğitimi, ingilterede lise eğitimi

8 Aralık 2013 Pazar

Yurtdisinda Sertifika ve Diploma Programlari

Yurtdisinda Sertifika ve Diploma Programlari

Özellikle İngiltere, Kanada ve Amerika'da ülkemizden oldukça farklı anlayışta bir eğitim sistemi mevcut. Ülkemize kıyaslayacak olursak, hangi tarafın sistemi daha doğru, açıkçası bir şey söylemek zor. Ancak ülkemizde çoğu gencimiz Mühendis olmak veya TIP doktoru olmak üzere programlanıp yıllarca çocukluklarını yaşayamadan, dershaneler, okul, özel dersler arasında bitap düşüp, sonunda da kendilerini genelde istemedikleri bir bölüme mecburen girmiş buluyorlar. 

Yaptığımız iş gereği ve bizzat çocukluk ve gençlik yıllarımda batılı ülkelerde tecrübe ettiğim onların eğitim anlayışı ise, 'elbette dileyen üniversiteye gitsin, ancak herkes üniversite mezunu olacak diye bir şey yok' doğrultusunda. Ve burdan yola çıkarak, bizim pek de adam yerine koymadığımız ancak onlar için inanılmaz önemli olan Ara Eleman programları inanılmaz rağbet görüyor. Tabi bu programlardan başarıyla mezun olduktan sonra, işleri de hazır, o da işin diğer boyutu. Ama en önemli konu şu ki, her meslek o mesleğin eğitimini almış kişiler tarafından icra ediliyor ve programlar arz - talep doğrultusunda oluşuyor.

Bugün biraz Kanada'daki eğitim programlarının üzerinde duralım ve Türk gençlerimiz için ne kadar muhteşem programlar olduğunu hep birlikte görelim istedim.

Türkiye'de lise eğitimini tamamlamış bir gencimiz, BU LİSTEDEKİ bir eğitime katılarak, geleceğini garanti altına alma şansını ve dünyada geçerli bir diploma hakkını kazanmış olur. Üstelik Türkiyede üniversite sınavına girmesine de gerek yoktur. Ayrıca İngilizce düzeyinin de önemi yoktur, çünkü yine Kanada'da bu gencimizi istenilen yabancı dil seviyesine getirebileceğimiz pek çok okulumuz bulunuyor. Daha doğrusu Kanada'nın En İyi Dil Okulları diyelim. 

Türkiye'de lise eğitimini tamamlamış bir gencimiz, BU LİSTEDEKİ bir eğitime katılarak, dilediği bölümde üniversite eğitimi alabilir. Elbette yine Türkiyede üniversite sınavına girmesine gerek olmadan.. Ve ingilizce dil şartı yine aynı.

Diyelimki Türkiyede bir üniversiteden bu sene mezun oluyorsunuz. İngilizceniz dilediğiniz düzeyde olmayabilir ve bir dil okulu düşünüyor olabilirsiniz. Henüz ne iş yapacağına karar vermemiş olabilirsiniz. Ailenizin ve çevrenizin baskılarıyla devlet memuru sınavlarına - istemeyerek - hazırlanmaya başlamış olabilirsiniz. Veya iş bulamayacağınızı düşünerek 'bari yüksek lisans yapıyım' diye ALES'e başvurmayı planlıyor olabilirsiniz. Niye kendinizi, hem ingilizcenizi ana diliniz seviyesine getirebileceğiniz, hem de ilerde çok faydasını görebileceğiniz bir eğitim programıyla ödüllendirmiyorsunuz? BU PROGRAMLAR tam sizin için. Üniversite sonrası bir konuda daha da uzmanlaşırken, ingilizcenizi daha da geliştirmiş ve Türkiyeye döndüğünüzde rakiplerinizden 1 değil belki 3 adım önde olacaksınız.

Geleceğimizi kaderimiz değil, özgür irademizle kendimiz belirleriz.