yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

28 Ekim 2013 Pazartesi

Yurtdisinda Dil Egitimi ve Dil Okullari

Yurtdışında dil eğitimi almak kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırımlardan bir tanesidir. Okullarınızdan mezun olduktan sonra iş hayatlarınıza atılırken sizleri rakiplerinizden ayıracak olan temel farklardan bir tanesi iyi derecede bildiğiniz yabancı diller olacaktır.
İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Malta, Avustralya ve Güney Afrika, Türk öğrencilerin yoğun olarak ingilizce eğitimi için gittikleri ülkelerin başında gelmektedir.

İngiltere'de başta Londra olmak üzere, Brighton, Oxford, Cambridge, Bristol, Bournemouth, Bath, Eastbourne, Manchester ve daha pek çok şehirde yabancı dil okullarımız bulunmaktadır.

Amerika'da yine başta New York olmak üzere, Boston, Los Angeles, San Diego, Chicago gibi yaklaşık 40 kadar şehirde öğrencilerimizi bekleyen dil okullarımız bulunur.

Kanada, son yıllarda dünyanın en yaşanılır ülkesi seçilmektedir. Bu kozmopolit ülke hem üstün yaşam standartları hem güvenli oluşu dolayısıyla Toronto ve Vancouver şehirlerinde bulunan ingilizce dil okullarıyla öğrencilerimizi ağırlamaktadır.

Akdeniz'in incisi, İtalya'nın güneyinde bulunan Malta, yine üstün kaliteli dil okullarıyla yabancı öğrencileri konuk etmektedir. 2013 yılına kadar Air Malta uçuşlarıyla yolcu ettiğimiz öğrencilerimiz, 2013 yılından itibaren THY seferelerinin de keyfini çıkartmaya başlamışlardır.

Almanyada yaklaşık 6 şehirde dil okullarımız bulunmaktadır. Almanyada almancasını ilerletmek isteyen öğrencilerimiz yine diledikleri şehirde diledikleri süre kadar kalıp istedikleri eğitimi alabilmektedirler.

Yabancı dil, o dilin konuşulduğu ülkede öğrenilir. Bu felsefeden yola çıkarak POSEIDON Yurtdışı Eğitim öğrencilerine yaklaşık 20 ülkede 10 kadar yabancı dil eğitimi hizmeti sunmaktadır.


Yurtdışında bulunan dil okullarımızın sundukları hizmetler hemen hemen standarttır. Her birinde ayrı konaklama departmanları bulunur. Konaklama departmanları öğrencilerimizin konaklama biçimlerini ayarlar ve gerekli yerleştirmeleri ve takipleri yapar. Aktivite departmanları günlük ve haftalık aktiviteleri organize eder. Akademik departmanlar elbette dil eğitimi veya akademik eğitimlerle ilgili çalışmaları düzenler. Staj departmanları staj yapacak öğrencilerimiz için staj yerleştirmelerini organize eder. Yurtdışında bulunan dil okullarımız son derece mükemmel bir organizasyon halinde hareket eder.

POSEIDON Yurtdışı Eğitim olarak bizler de öğrencilerimizin gidecekleri ülkenin belirlenmesinden, şehir ve okul seçimine, vize sürecinden, gidiş öncesi hazırlıklara, havaalanı karşılamasından yolculuk sonrası takip aşamalarına kadar ciddi ve titiz bir takip süreci ile mükemmeliyetçi yaklaşımımızla hizmet vererek destek olmaya çalışırız.

Belirtmemiz gerekir ki, dil okulu yerleştirme hizmetlerimiz için her hangi bir danışmanlık veya ekstra hizmet bedeli veya ücreti almamaktayız. Vize danışmanlığımız da dahil olmak üzere tüm dil okulu yerleştirme hizmetlerimiz ücretsizdir. Vize ve / veya pasaport çıkartma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen şu sayfamızı inceleyiniz.




Hiç yorum yok: