yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

28 Ekim 2013 Pazartesi

Yurtdisi Egitim

Yurtdışı eğitim programları özellikle son yıllarda oldukça rağbet görmeye başlamıştır. Başta yabancı dil eğitimleri ve yurtdışı dil okulları olmak üzere üniversite ve master eğitimleri, work and travel ve staj yerleştirmeleri, sertifika ve diploma programları ile daha küçük yaş grupları için yaz okulları ve yaz kampları ve lise yerleştirmeleri başlıca yurtdışı eğitim programları olarak nitelendirilebilir.
 
Yurtdışında eğitim gören gençlerimiz bir taraftan yabancı dillerini en üst düzeylere getirirken, bir taraftan üst düzey eğitimlerle kendilerine yatırım yapmakta, konularıyla ilgili staj imkanlarına kavuşmakta, değişik ülkelerden yaşıtlarıyla tanışma fırsatları yakalayabilmektedirler.
Yurtdışı dil okulları başta İngiltere, Amerika, Kanada, Malta ve Avustralya olmak üzere yaklaşık 22 kadar ülkede bulunmaktadır. 2 haftada 9 aya kadar eğitimlerle öğrencilerimize indirimli ve üstün kaliteli okullarımızla hizmet vermekteyiz. Detaylar ve tüm ülkeler için TIKLAYINIZ.
Work and Travel programı Amerika'da gerçekleşmekte olan ve sadece üniversite yıllarında yararlanabileceğiniz bir çalışma programıdır. Detaylar için TIKLAYINIZ.
Üniversite ve master yerleştirme hizmetlerimiz Amerika, Kanada, Almanya, İngiltere, Avustralya, Macaristan, Bulgaristan, Polonya ve Makedonya ülkeleri için mevcuttur. Örneğin Almanyada üniversite eğitimi ücretsizdir. Yine çarpıcı bir bilgi olarak paylaşmak isteriz ki Makedonya'da öğrenim ücretleri yıllık 1,000 Euro ile 3,000 Euro aralığında değişiklik gösterir ve sadece Lise diploması yeterlidir. Detaylar için TIKLAYINIZ.
Yaz okulu veya yaz kampı olarak nitelendirdiğimiz programlarımız olan 13 - 17 aralığındaki gençlerimiz için okullarımız ise yine pek çok ülkede bulunmaktadır. Bu programlara katılım süresini 2 hafta ile 4 hafta aralığında tavsiye etmekteyiz. Detaylar için TIKLAYINIZ.
Sertifika ve diploma programları özellikle son yıllarda çok ilgi görmeye başlamıştır. Hemen hemen her türlü alanda mevcut olan ve lisans veya yüksek lisansa göre daha ekonomik ve daha kısa süreli olan bu programlar aynı zamanda aynı alanda staj imkanları da sunmaktadırlar. Detaylar için TIKLAYINIZ
Yurtdışında eğitim gördüğü alanda veya turizm alanında staj yapmak isteyen adaylarımıza yönelik staj imkanları da mevcuttur. Özellikle Amerika ve Kanada gibi ülkelerde vize koşulları ve bu programla ilgili sunulan şartlar ve koşullar değişmekle birlikte genel olarak yurtdışında staj veya internship olarak adlandırılmaktadır. Detaylar için TIKLAYINIZ.
POSEIDON Yurtdışı Eğitim olarak tüm programlarımızı üstün ve kaliteli hizmet anlayışımızla sunmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. 
 
 

Hiç yorum yok: