yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

29 Ekim 2013 Salı

İngiltere Dil Okullari

Yabancı dilinizi geliştirmek, kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırımlardan bir tanesidir. Yabancı dil gerçekten de yerinde öğrenilir. Yurtdışında dil eğitimi için seçeceğiniz ülke kadar, şehir ve okul da önemlidir. Yabancı dilini geliştirmek için o dilin konuşulduğu ülkeye giderek yerinde eğitim alan ilk kişi siz değilsiniz, son kişi de siz olmayacaksınız. Dünyanın her yerinden gençler, hangi yabancı dillerini geliştirmek istiyorlarsa, o ülkeye giderek, hem kültürü yaşayarak hem de günlük hayatta pratik yapma imkanı bularak yabancı dillerini geliştiriyorlar.

İngiltere, ingilizcenizi geliştirmek için gidilebilecek en güzel ülkelerden bir tanesidir. Türk öğrencilerimizin ve ailelerimizin de ilk aklına gelen ülkelerden birisidir. İngilizce eğitiminiz için İngiltere'yi seçtiğiniz taktirde, onlarca şehir ve yüzlerce okul alternatifiniz olduğunu bilmeniz gerekiyor.

İngiltere, Amerika'ya oranla çok daha küçük bir ülke olduğu için, hangi şehre veya lokasyona dil eğitimi için giderseniz gidin, Londra dahil pek çok şehri de gezme ve görme olasılığınız olacak.

Ayrıca, VİZE KOŞULLARINI da elbette göz önünde bulundurmanız gerekecek, zira vize sonuçları bireyseldir ve mutlaka güvendiğiniz bir danışmandan yardım almanız, sonuçta vize reddi alma olasılığınızı azaltacaktır.

Hiç yorum yok: