yurtdisinda lise ve universite egitimi

yurtdisinda lise ve universite egitimi
yurtdisinda lise ve universite egitimi

29 Ekim 2013 Salı

Amerika Dil Okullari

Yabancı dilinizi geliştirmek, kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırımlardan bir tanesidir. Yabancı dil gerçekten de yerinde öğrenilir. Yurtdışında dil eğitimi için seçeceğiniz ülke kadar, şehir ve okul da önemlidir. Yabancı dilini geliştirmek için o dilin konuşulduğu ülkeye giderek yerinde eğitim alan ilk kişi siz değilsiniz, son kişi de siz olmayacaksınız. Dünyanın her yerinden gençler, hangi yabancı dillerini geliştirmek istiyorlarsa, o ülkeye giderek, hem kültürü yaşayarak hem de günlük hayatta pratik yapma imkanı bularak yabancı dillerini geliştiriyorlar.

Amerika, ingilizcenizi geliştirmek için gidilebilecek en güzel ülkelerden bir tanesidir. İngilizce eğitiminiz için Amerika'yı seçtiğiniz taktirde, onlarca şehir ve yüzlerce okul alternatifiniz olduğunu bilmeniz gerekiyor. Şehir merkezi lokasyonları kadar, üniversite kampüsleri içinde yer alan dil okulları da bulunduğu için, seçim yapmak gerçekten zorlaşıyor.

Çok büyük bir ülkeden bahsettiğimiz için, seçimlerinizi yaparken şu maddelere göre bir şehir seçebilirsiniz: 

- gideceğiniz tarihlerdeki hava koşulları,
- gökdelenlerle dolu bir şehirde mi yaşamak istiyorsunuz, daha sakin bir yaşantımı istiyorsunuz,
- arabasız rahat hareket edebileceğiniz bir şehir ve bölge mi, yoksa arabalı hareket edebileceğiniz bir yer mi,
- yakın şehir ve bölgelere kolay ulaşım imkanı var mı,

Ayrıca, VİZE KOŞULLARINI da elbette göz önünde bulundurmanız gerekecek, zira vize sonuçları bireyseldir ve mutlaka güvendiğiniz bir danışmandan yardım almanız, sonuçta vize reddi alma olasılığınızı azaltacaktır.

Hiç yorum yok: